Aanbod bij Mediant

De ontwikkeling van Familie ervaringsdeskundigheid en de inzet van deze kennis in de dagelijkse praktijk is volop in beweging. 

Bent u familie of naaste van iemand met een psychische kwetsbaarheid? Dat valt niet altijd mee.
Wij hebben ook oog voor u als naaste.

U kunt een gesprek aanvragen met 1 van onze Familie Ervaringsdeskundigen ( FED). Deze ervaringsdeskundigen werken met zowel eigen ervaringen als ook ervaringen van anderen. U kunt vrijuit uw verhaal vertellen. Er is aandacht voor rouw, verdriet en bezorgdheid. De familie ervaringsdeskundige biedt een luisterend oor, geeft u informatie, tips en handvaten zodat u beter om kunt gaan met de veranderende situatie en, heel belangrijk, de zorg voor uzelf.

U kunt ook gebruik maken van de wekelijkse inloopavond voor familie en naasten.
Dit is een ontmoetingsplek voor alle naastbetrokkenen.
Hier vindt u steun, een luisterend oor en kunt u leren van ervaringen van anderen.
Ook zijn op deze avond altijd 2 Familie ervaringsdeskundigen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Zij geven tips, handvaten en informatie.

Elke maandagavond van 19.30 tot 21.00uur
Trefpunt Bureau Herstel
Broekheurnering 1050 in Enschede (locatie Helmerzijde)

* De Familie ervaringsdeskundige heeft geen persoonlijke informatie over uw naaste. Zij zijn niet bevoegd om gebruik te maken van cliƫnten dossiers.

In verband met Corona is er op dit moment geen vrije inloop mogelijk maar word u verzocht even een afspraak te maken. Contact opnemen met de familie ervaringsdeskundigen kan via mail fed@mediant.nl of va telnummer 06-53236309

 

 

bh voorzijde fed  BH voorzijde ontmoetingsplek